GLOBALEN.BG cart
Електрически ъглошлайфи

Ъглошлайф Bosch GWS 19-125 CIST с плавен старт 1900W 125mm

Производител:
Bosch
Модел:
GWS 19-125 CIST
Номер на продукта:
318-3778
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
553.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф Bosch GWS 19-125 CIST с плавен старт 1900W 125mm

Ъглошлайфът GWS 19-125 CIST е с максимална производителност в сравнение с всички останали продукти от индустриалния клас на марката Bosch посредством най-мощния до момента 1900 W Champion-мотор с 50% по-голям въртящ момент за бърза, мощна работа. Този модел е подходящ и за обработването на изделия от неръждаема стомана без увреждане заради поддържането на ниски обороти. Той притежава най-добрата защита на потребителя чрез системата KickBack Control, която автоматично изключва уреда за намаляване на опасността от внезапни реакции при блокиране; защитата от повторно самоволно включване след спиране на електрозахранването и кожух със защита срещу завъртане. Дизайнът е представен от тънък корпус и ръкохватка с меко противоплъзгащо покритие с възможност за поставяне отляво или отдясно осигуряват отличен комфорт, контрол и удобство при работа и захват. Разполага с оптимизирано подаване на въздух и подобрена защита от метален прах, а голямата експлоатационна продължителност се дължи на мотора с директно охлаждане за издръжливост, защитата от претоварване чрез изключване на машината при екстремни натоварвания и голямата дълготрайност на въгленовите четки. Допълнително има антивибрационна ръкохватка Vibration Control със 40 % намаляване на вибрациите за работа без умора в ръцете. Уредът разполага със завъртаща се глава на редуктора на стъпки от по 90°, голям бутон за блокиране на шпиндела за бърза и лесна смяна на работещия диск и плавен старт. Характеризира се с мощност 1900 W и диаметър на диска 125 mm.

Приложения в комплекта

1 бр. Противопрахов филтър
1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Защитен кожух
1 бр. Заден фланец
1 бр. Затягаща гайка
1 бр. Допълнителна ръкохватка Vibration ControlТехнически характеристики

Номинална мощност1900 W
Външен диаметър на диска125 мм
Диаметър на гумен шлифовъчен диск125 мм
Диаметър на чашковидна четка75 мм
ЗахранванеМрежово
Захранващо напрежение230 V/50 Hz
Максимални обороти без натоварване 7800 min-1
Резба на шпинделаM14
Отдавана мощност1220 W
Тегло2,500 kg
ПревключвателЗаключващ се
Антивибрационна системаДа
Защита от претоварванеДа
Плавен стартДаНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.