GLOBALEN.BG cart
Термохигрометри Влагомери

Безжична метеорологична станция BALDR B0359WST4 с 3 сензора / Цветен дисплей / Аларма

Производител:
BALDR
Модел:
B0359WST4
Номер на продукта:
012-3780
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
121.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Безжична метеорологична станция BALDR B0359WST4 с 3 дистанционни сензора / Аларма / Цветен дисплей / Радиоприемане за точен час и дата

• Външен сензор- 3бр.
• Цветен дисплей.
• Аларма, будилник, календар.
• Радио приемане за точен час и дата.

Метеорологична станция BALDR WS0359 разполага с 3 външни дистанционни сензора, с които може да ви каже в реално време нивата на температура и влажност до четири избрани места с един поглед. Функционална и модерна, тя е идеалното допълнение към вашия хол, спалня, офис, оранжерия, палатка и много други! Измерва вътрешната температура в диапазона от -10℃ до 50.0℃, външната- от -40℃ до 50℃ и нивото на влажност от 1% до 99%.Характеристики и предимства

• Тази безжична метеорологична станция включва три дистанционни сензора, които ви позволяват да видите показанията за влажност и температура за четири избрани от вас места - всичко това с един поглед. Тези сензори могат да бъдат поставени на разстояние до 100 метра (328 фута) от основното устройство.

• Моделът се отличава с елегантния си, ярък и цветен LCD екран, който показва точна информация за метеорологичните данни дори от разстояние. Всеки канал е с различни цветова тема, което прави четенето бързо и лесно. Налична е подсветка, която остава постоянно включена и може да бъде настроена до 4 нива на яркост чрез бутона „Snooze / Light“. Можете да изберете яркост от 100%, 50%, 3% или OFF.

• Моделът се настройва лесно и бързо. След като включите станцията и поставите батериите, сензорите и основното устройство ще започнат да се синхронизират в рамките на 2-3 минути. След това ще започне да търси атомния радиосигнал за точното показване на час / месец / дата / делничен ден. (Екранът ще стане тъмен, докато е в режим на приемане на RF сигнал, което е нормално). Всички клавиши са удобно разположени отстрани, което ви позволява бързо да настроите или да проверите данните, без да прелиствате.

• Метеорологичната станция дава информация за местната прогнозата за времето за следващите 12-24 часа с 70%-75% точност. Има 5 типа икони за прогнозата за времето - слънчево, слънчево до облачно, облачно, дъждовно и снежно, които се основават на почасовите изчисления на вътрешна / външна температура, влажност и вграден барометър.

• С вградена клетъчна батерия устройството запаметява всички ваши данни и ги настройва в случай на прекъсване на електрозахранването.
• Тази свръх тънка метеорологична станция включва стойка и слот за окачване, така че можете да я поставите навсякъде, където искате.

• Характерни за модела са още наличието на аларма, будилник за събуждане и календар.

• Наличен е индикатор за нивото на комфорт, който сигнализира когато влажността е прекалено висока или ниска. Както и функция за записване на максимална и минимална измерена температура и ниво на влажност.


Окомплектовка

Безжична метеорологична станция B0359WST4H4PR - 1бр.
Дистанционен сензор - 1бр.
АС адаптер - 1бр.
Инструкции за употреба - 1бр.


Технически характеристики

Обхват на вътрешна температура: -10℃-50.0℃(-50℉-122℉)
Обхват на външната температура: -40℃-50℃(-40℉-122℉)
Обхват на влажност: 1%-99%
Обхват на предаване на сензорите:100 метра
Измервателна скала:℃, ℉ , %RH
Размер: 142x22x95mm
Цвят:Черен
Измервателна скала:℃/ ℉ / %RH

Рагледайте документацията за продукта
Ръководство за употреба - BALDR WS0359-111943.pdf aquabuilding_offer_4621.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.