GLOBALEN.BG cart
Термохигрометри Влагомери Термометри за стая

Безжична метеорологична станция BALDR WS0336 / 1 сензор / AC адаптер

Производител:
BALDR
Модел:
B0336WST2H2
Номер на продукта:
012-3786
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
95.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Безжична метеорологична станция BALDR WS0336 / 1 сензор / AC адаптер

• Външен сензор- 1бр.
• Цветен дисплей
• Аларма, будилник, календар
• АС адаптер

BALDR WS0336 е безжична метеорологична станция, която дава изчерпателна информация за вътрешна и външна температура, влажност и прогноза за времето. Моделът разполага с един безжичен сензор за дистанционно управление за външната температура и влажност. Уредът измерва вътрешната температура в диапазона от -10℃ до 50℃, външната в диапазона от -20℃ до 60℃ и нивото на влажност в обхвата от 1% до 99%. Функционална и модерна станция, подходяща за всеки дом, офис, складови помещения, оранжерии и други.


Характеристики и предимства

• Метеорологичната станция BALDR WS0336 включва един външен сензор, който следи температурата, влажността и прогнозата за времето през последните 24-часа. Обхвата му е до 80 метра от основното устройство. Устройството може да наблюдава и измерва до 3 места едновременно, ако се закупят два допълнителни сензора.

• Моделът разполага с ярък и цветен дисплей, включващ и осветление, който се разчита лесно дори и от разстояние. Когато сте включени в захранващия адаптер, можете да настроите подсветката да остане непрекъснато включена и да регулирате яркостта, като натиснете бутона „Snooze / Light“. Яркостта може да се регулира на 100%, 50% или “Off”, в зависимост от вашите предпочитания. Когато се захранва от батерии, бялата подсветка свети 20 секунди.

• Функцията за прогноза за времето- показва пет вида време: слънчево, слънчево до облачно, облачно, дъждовно и бурно. Те се основават на почасовите изчисления на вътрешна / външна температура, влажност и вграден барометър. Показва ви местната прогноза за следващите 12-24 часа.

• Стилен външен вид, който я прави не само функционална метеорологична станция, но и подходяща за декор и украса на помещението. За вашето удобство, освен температурата, прогнозата и влажността, устройството показва още барометрично налягане, лунна фаза, и разполага с календар и аларма.

• Тази безжична станция включва вградена стойка (съхранявана в задното отделение на батерията) и слот за окачване, така че можете да я поставите навсякъде, където искате.Окомплектовка

Метеорологична станция BALDR WS0336 - 1бр.
Външен сензор- 1бр.
AC Адаптер - 1бр.
Инструкции за употреба- 1бр.


Технически характеристики

Обхват на вътрешна температура: -10℃-50℃ (14℉-122℉)
Обхват на външната температура: -20℃-60℃ (-4℉-149℉)
Обхват на влажност: 1%-99%
Обхват на предаване на сензорите:80 метра
Измервателна скала:℃, ℉ , %RH
Размер: 144x24x140mm
Цвят:Черен
Аларма:Да
Календар:Да
Будилник:Да

Рагледайте документацията за продукта
Ръководство за употреба - BALDR WS0336-054859.pdf aquabuilding_offer_4628.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.