GLOBALEN.BG cart
Термохигрометри Влагомери

Безжична метеорологична станция BALDR B0340 / 1 сензор / Touch Screen

Производител:
BALDR
Модел:
B0340ST2H2
Номер на продукта:
012-3787
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
65.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Безжична метеорологична станция BALDR B0340 / 1 сензор / Touch Screen

BALDR B0340 е тънка и компактна безжична метеорологична станция, която се отличава с LCD дисплей и тъч скрин за по-лесно опериране. Моделът е с един външен сензор, който дава прецизна информация за вътрешна и външна температура, вътрешно и външно ниво на влажност и запаметява максималните и минимални отчетени данни. Обхватът на сензора е до 100 метра на открито. Това устройство измерва вътрешната температура в обхват от -9.9°C до +50°C , външната- от -40°C до +60°C и влажността в обхват 20-95%.

Характеристики и предимства

• Модел BALDR B0340 разполага с голям, 4-инчов сензорен LCD дисплей с подсветка. Ярко бялата светлина свети в продължение на 20 секунди, след като натиснете бутона, което означава, че можете лесно да видите показанията на температурата и влажността, дори и на тъмно.

• Записва точните данни от безжичния сензор и актуализира дисплея на всеки 10 секунди, за да поддържа температурата и влажността под контрол.

• Захранва се от батерии, което го прави преносим и може да се монтира като стенен термометър или да стои самостоятелно на стойка на всяка плоска повърхност.

• До 3 дистанционни сензора могат да бъдат сдвоени към основната станция и да се наблюдават до 3 места едновременно. Допълнителни сензори се предлагат отделно.

• Индикатор за отворен/затворен прозорец.

• Индикатор за нивото на комфорт, отчитащ влажността.

• Индикатор за ниско ниво на батерията.

• Показване на времето за 12 или 24 часа.Окомплектовка

Метеорологична станция BALDR B0340 - 1бр.
Външен сензор- 1бр.
Инструкции за употреба- 1бр.


Технически характеристики

Обхват на вътрешна температура: -9.9°C до + 50°C (14.2°F до 122°F)
Обхват на външната температура: -40°C до + 60°C
Обхват на влажност: 20-95%
Обхват на предаване на сензорите:100 метра
Измервателна скала:℃, ℉ , %RH
Размер: 137 x 21 x 86 mm
Цвят:Черен
Захранване на главно устойство:3 x AAA батерии
Захранване на сензора:2 x AAA батерии

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_4629.pdf Ръководство за употреба - BALDR B0340-071358.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.