GLOBALEN.BG cart
Готварски термометри Готварски термометри

Дигитална кухненска везна BALDR / 3000g / LCD дисплей / стъклена повърхност

Производител:
BALDR
Модел:
B5803S-2
Номер на продукта:
298-3790
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
27.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Дигитална кухненска везна BALDR / 3000g / LCD дисплей / стъклена повърхност

Тази претегляща цифрова кухненска везна на марката BALDR се отличава с елегантна си конструкция и точност. Капацитетът и на претегляне е 3кг, а резолюцията 1гр. Изградена с високо прецизна сензорна ситема, везната е създадена е да улесни вашето готвене или да бъде спътник при приготвяне на храна за тези, които наблюдават калорииният си прием и се стремят към по-здравословен начин на живот.

Моделът разполага с увеличена платформа за претегляне, изработена от закалено стъкло, което се почиства и поддържа изключително лесно. Наличен е LCD дисплей, с големи цифри, който се разчита бързо. Също така на екрана се има и индикатор за ниско ниво на батерията, който ще покаже когато тя е за смяна. Възможно е превключване на мерните единици от lb/kg/g/oz. Везната има тара функция, която е полезна, когато претегляте течност с определен контейнер. Уредът автоматично ще се изключи, ако за известно време не се извърши никаква операция.

Характеристики и предимства

• Налични само 2 бутона за лесно опериране и настройка.
• Функция за автоматично изключване на везната.
• Вътрешно автоматично калибриране на везната.
• Захранва се от 2 x AAA батерии (не са включени).
• Везната може да стои свободно за маса или да бъде окачена на стена, за да спести място в кухнята.

Технически характеристики

Капацитет3 кг
Резолюция1 гр
Претеглящи единициграм, килограм, милилитри
Размери 7.91 x 6.3 x 1.69 inches
Тегло 480 гр
Тара функция Да
Захранване2 x AAA батерии ( не са включени)

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_4632.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.