AQUABUILDING cart
Термохигрометри Влагомери Термометри за стая

Безжична метеорологична станция BALDR B0201 бяла / 1 сензор / Touch Screen / аларма

Производител:
BALDR
Модел:
B0201WST2H2
Номер на продукта:
012-3792
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
58.00 лева с ДДС
добави в количката
купи
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
Описание
Характеристики
Файлове

Безжична метеорологична станция BALDR B0201 бяла / 1 сензор / Touch Screen / аларма

BALDR B0201 е модерна, безжична метеорологична станция с тъч скрин, която измерва вътрешната и външна температура и нивото на влажност на въздуха. Диапазона на измерване на вътрешната температура е от 0℃ до 50.0℃, а на външната - от -20℃ до 65℃. Моделът разполага с 1 безжичен сензор, който е с обхват до 100 метра от главното устройство.

Характеристики и предимства

• Характерно за този модел е сензорният тъч скрин екран, с 3 бутона, с които се оперира лесно и позволяват бърза настройка на дисплея. С тях може да зададете годината, месеца, деня, езика, показанията в Целзий или Фаренхайт и времето за 12 или 24 часа.

• Наличният безжичен дистанционен сензор измерва външната температура и прогнозира времето: слънчево, слънчево до облачно, облачно, дъждовно и бурно.

• Уредът разполага с бяло задно осветление, което ще бъде включено само 10 секунди, след като натиснете бутона „Snooze / Light“ отгоре. Функцията за аларма е включена, когато на дисплея се появи иконата за аларма.

• Моделът разполага с индикатор за отворен / затворен прозорец, индикатор за ниска батерия и индикатор за ниско ниво на батерията.

• Наличен е индикатор за комфортна зона, която показва нивото на влажност.

• Станцията записва максималната и минимална измерена температура и нивото на влажност в диапазона от 20% до 95%.

• Моля, обърнете внимание, че дистанционното устройство не трябва да се поставя под пряка слънчева светлина, което ще доведе до отчитане на по-висока температура от действителната температура на въздуха. Също така монтирайте устойчивия на атмосферни влияния безжичен дистанционен сензор под заслон, който предотвратява навлизането на дъжд в него.

• Устройството може да стои свободно на гладка повърхност или да бъде окачено на стена.


Окомплектовка

Метеорологична станция B0201 - 1бр.
Безжичен сензор- 1бр.
Инструкции за употреба- 1бр.

Технически характеристики

Обхват на вътрешна температура: 0℃ до 50.0℃ (14℉~122℉)
Обхват на външната температура: от -20℃ до 65℃ (-4℉~149℉)
Обхват на влажност: 20%~95%
Обхват на предаване на сензорите:100 метра
Измервателна скала:℃, ℉ ,%RH
Размер: 142x22x96mm
Тегло:290гр
Цвят:Бял
Аларма:Да
Календар:Да
Показване на лунна фаза:Да
Будилник:Да
Материал:ABS пластмаса
Захранване на главно устройство:2*AAA Батерия
Захранване на сензора:2*AAA Батерия

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_4634.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване