GLOBALEN.BG cart
Термохигрометри Влагомери Термометри за стая

Цветна безжична метеорологична станция BALDR B0360 с 3 дистанционни сензора / бяла

Производител:
BALDR
Модел:
B0360WST4H 4PR
Номер на продукта:
012-3798
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
121.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Цветна безжична метеорологична станция BALDR B0360 с 3 дистанционни сензора / аларма и часовник

BALDR B0360 е функционална и модерна метеорологична станция, която ще е идеалното допълнение за всеки дом, офис или други. Моделът разполага с 3 външни дистанционни сензора, които в реално време проследяват нивата на температура и влажност с един поглед. Устройството отчита вътрешната температура в диапазона от -10℃ до 50.0℃, външната- от -40℃ до 60℃, нивото на влажност от 1% до 99%. С вграденият барометър уредът дава и точна информация за прогнозата за времето за следващите 12 или 24 часа.


Характеристики и предимства

• Модел BALDR B0360 включва три дистанционни сензора, които ви позволяват да видите показанията за влажност и температура за избрани от вас места. Те могат да бъдат поставени на разстояние до 100 метра (328 фута) от основното устройство.

• Отличава се с ярък и цветен LCD екран, където всеки отделен канал е с различни цветова тема, което прави четенето бързо и лесно. Налична е бяла подсветка на дисплея, чиято яркост може да се регулира.

• Метеорологичната станция дава информация за местната прогнозата за времето за следващите 12-24 часа. Има 5 типа икони за прогнозата за времето - слънчево, слънчево до облачно, облачно, дъждовно и снежно.

• Характерни още за модела са наличието на аларма, будилник за събуждане и календар. Станцията разполага с индикатор за зоната за комфорт, който показва, когато нивото на влажност за под или над нормалните норми.

• Налична функция за записване на максимална и минимална измерена температура и ниво на влажност.

• Станцията може да стои свободно на гладка повърхност с помощта на стойка или да бъде окачена на стена.


Окомплектовка

Метеорологична станция BALDR B0360- 1бр.
Дистанционен сензор- 3бр.
Инструкции за употреба- 1бр.

Технически характеристики

Обхват на вътрешна температура: -10℃~50℃
Обхват на външната температура: -40℃~60℃
Охват на влажност:1-99%RH
Измервателна скала:℃, ℉ , %RH
Дисплей: цветен LCD
Обхват на сензора:100м
Тегло:500гр
Размер:205x50x175mm
Цвят:Бял
Аларма:Да
Материал:ABS пластмаса
Захранване главно устройство:АС адаптер (включен)
Захранване сензор:6 x AA батерии (не са включени)

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_4641.pdf Инструкции за употреба- B0360WST4H4PR (EU)-112211.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.