GLOBALEN.BG cart
Термохигрометри Влагомери

Дигитален термохигрометър BALDR B0317 с 1 външен сензор / touch screen / бял

Производител:
BALDR
Модел:
B0317ST2H2-V3
Номер на продукта:
012-3800
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
64.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Дигитален термохигрометър BALDR B0317 с 1 външен сензор / touch screen / часовник / бял цвят

Дигиталният термохигрометър BALDR B0317 дава точна информация за текущата вътрешна и външна температура, както и за вътрешното и външно ниво на влажността. Този безжичен модел включва 1 външен дистанционен сензор, които може да бъде поставен навсякъде отвън и да предава на разстояние до 100 метра от главното устройство. Уредът измерва вътрешната температура в диапазона от -9.9°C до +50°C (14.2°F до 122°F), външната от -40°C до +60°C (-4°F до 140°F) и нивото на влажност от 20-95%. Функционален и стилен, термохигрометърът е идеалното допълнение към вашият дом или офис.

• Дигиталният термохигрометър BALDR B0317 работи лесно, благодарение на само 3 сензорни бутона, от които се настройва бързо почти всичко.

• Уредът разполага с функция за записване на максимални и минимални температури и нивата влажност. Наличен е и индикатор за нивото на комфорт, който дава информация за състоянието на средата според влажността - суха, влажна или комфортна.

• Устройството разполага с осветление, което се включва при натискане на бутона в горната му част. То е нежно към очите и в същото време достатъчно ярко за гледане на тъмно. Идеален е за проверка на нивата на температура и влажност вечер, като същевременно запазва живота на батерията.

• Благодарение на батерията, с която се захранва, устройството може да се използва навсякъде. Разполага с индикатор, който сигнализира, когато батерията е достигнала ниско ниво и е нужна смяна.

• Вградена е стойка за поставяне на гладка повърхност и слот за окачване на стена.

• Индикатор за отворен прозорец.

• Часовник в реално време.


Окомплектовка

Метеорологична станция B0317 - 1 бр.
Дистанционен външен сензор - 1 бр.
Инструкции за употреба - 1 бр.

Технически характеристики

Обхват на вътрешна температура: -9.9°C до +50°C (14.2°F до 122°F)
Обхват на външната температура: -40°C до +60°C (-4°F до 140°F)
Обхват на влажност: 20-95%
Обхват на на сензорите :100 метра
Измервателна скала:℃, ℉ , %RH
Захранване на главно устройство: 3 x AAA батерии
Захранване на сензора: 2 x AA батерии
Цвят:Бял
Подсветка:Да
Часовник:Да
Размери:142x22x96mm


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.