GLOBALEN.BG cart
Електрически ъглошлайфи

Ъглошлайф Bosch GWS 13-125 CIEX с плавен старт и регулируеми обороти 1300W 125mm

Производител:
Bosch
Модел:
GWS 13-125 CIEX
Номер на продукта:
318-3805
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
409.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф Bosch GWS 13-125 CIEX с плавен старт и регулируеми обороти 1300W 125mm

Професионалният ъглошлайф на Bosch GWS 13-125 CIEX се отличава с иновативна спирачна система, представена от магнитни спирачки, която не се влияе от външни фактори като прах и масло и се активира автоматично при прекъсване на тока. Тя няма нужда от поддръжка и не оказва влияние върху дълготрайността на инструмента и въгленовите четки. Този модел е снабден с мощен 1300 W мотор и е с до 70% по-кратко време на движение по инерция за максимална ефективност. Благодарение на вградената защита от претоварване, системата Direct Cooling за директно охлаждане на мотора и голямата дълготрайност на въгленовите четки се осигурява дълъг експлоатационен живот на машината. За безопасността на потребителя са предвидени система KickBack Control за автоматично изключване на уреда и намаляване на опасността от внезапни реакции при блокиране, защита срещу повторно самоволно включване, защитен кожух срещу превъртане и намалени вибрации. Дизайнът на машината е представен от тънък корпус, а ергономичната основна ръкохватка с възможност за поставяне отляво или отдясно и допълнителната антивибрационна ръкохватка Vibration Control с 40 % намалени вибрации Ви осигуряват изключително удобство, комфорт и работа без умора в ръцете. Големият бутон за блокиране на шпиндела служи за по-лесно и бързо сменяне на работните инструменти, а главата на редуктора се завърта на 90 °. Характеризира се с плавен старт, мощност 1200 W и диаметър на диска 125 mm.

Приложения в комплекта

1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Защитен кожух
1 бр. Заден фланец
1 бр. Бързозатягаща гайка SDS
1 бр. Затягаща гайка за шлайфащ диск
1 бр. Допълнителна ръкохватка Vibration ControlТехнически характеристики

Номинална мощност1300 W
Външен диаметър на диска125 мм
Диметър на гумен шлифовъчен диск 125 мм
Максимални обороти без натоварване 2800-11500 min-1
Резба на шпинделаM14x1,5
Спомагателна ръкохваткаVibration Control
Отдавана мощност650 W
Превключвател Заключващ се
Тегло2,300 kg
Плавен стартДа
Регулируеми оборотиДа

Рагледайте документацията за продукта
GWS 13-125 CIEX - Ръководство за употреба-034808.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.