GLOBALEN.BG cart
Електрически ъглошлайфи

Ъглошлайф Bosch GWS 11-125 P AVH 1100W 125mm

Производител:
Bosch
Модел:
GWS 11-125 P AVH
Номер на продукта:
318-3806
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
324.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф Bosch GWS 11-125 P AVH 1100W 125mm

Подобреният модел GWS 11-125 P AVH – AntiVibration Control Handle – е с най-голяма издръжливост и добавена антивибрационна система. Като част от PROtection серията ъглошлайфи на Bosch, той се характеризира със здравина, висока производителност, издръжлив и мощен Champion-мотор за бързо и ефективно извършване на работата. Голямата експлоатационна продължителност се дължи на системата за директно охлаждане на мотора, защитата от претоварване чрез изключване на машината при екстремни натоварвания и голямата дълготрайност на въгленовите четки. Снабден е с дълготрайни въгленови четки за голяма продължителност на експлоатацията. Комфортът е гарантиран благодарение на ергономичния дизайн на машината, поставящата се отляво или отдясно ръкохватка и завъртащата се на 90° редукторна глава. Отлична защита на потребителя посредством разположения в долната част на ъглошлайфа PROtection-превключвател, който автоматично изключва машината при падане на земята за по-голяма безопасност, а възможността за задействането му от различни места позволява отличен контрол върху нея. Уредът се характеризира със защитен кожух срещу превъртане, мощност 1100 W и диаметър на диска 125 mm.

Приложения в комплекта

1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Защитен кожух
1 бр. Захващащ фланец
1 бр. Затягаща гайка
1 бр. Допълнителна ръкохватка Vibration ControlТехнически характеристики

Номинална мощност1100 W
Външен диаметър на диска125 мм
Диметър на гумен шлифовъчен диск 125 мм
Диаметър на чашковидна четка75 мм
Максимални обороти без натоварване 11500 min-1
Резба на шпинделаM14
Антибирационна системаVibration Control
Отдавана мощност740 W
Превключвател PROtection
Тегло2,300 kg

Рагледайте документацията за продукта
GWS 11-125 P AVH - Ръководство за употреба-045052.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.