GLOBALEN.BG cart
Електрически ъглошлайфи

Ъглошлайф Bosch GWS 17-125 CIEX с плавен старт и регулируеми обороти 1700W 125mm

Производител:
Bosch
Модел:
GWS 17-125 CIEX
Номер на продукта:
318-3811
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
527.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф Bosch GWS 17-125 CIEX с плавен старт и регулируеми обороти 1700W 125mm

Моделът GWS 17-125 CIEX е представител на професионалната серия електроуреди на Bosch. Мощният 1700 W мотор и до 70% по-краткото време на движение по инерция гарантират удобна работа и ефективни резултати. Моделът се отличава с магнитна спирачна система, която не се влияе от външни фактори като прах и масло и се активира автоматично при прекъсване на тока. Тя не се нуждае от поддържане и е без влияние върху дълготрайността на инструмента и въгленовите четки. Голямата експлоатационна продължителност се дължи на мотора с директно охлаждане за издръжливост, защита от претоварване чрез изключване на машината при екстремни натоварвания и голямата дълготрайност на въгленовите четки. Характеристики са оптимизираното подаване на въздух, подобрената защита от метален прах, както и въможността за 6-степенно електронно регулиране на оборотите в зависимост от спецификата на обработвания материал. Специалната ситна резба М14х1,5 влияе върху спирачните сили и предотвратява саморазвиването на диска. Дизайнът е представен от тънък корпус, редукторна глава със завъртане на стъпки по 90° и ръкохватка с меко противоплъзгащо покритие с възможност за поставяне отляво или отдясно, които осигуряват отличен комфорт, контрол и удобство при работа и захват. Високо ниво и отлична защита на потребителя посредством вградена защита срещу разхлабване на инструмента, система KickBack Control за автоматично изключване уреда и намаляване на опасността от внезапни реакции при блокиране, както и защита от повторно самоволно включване след спиране на електрозахранването и безключов защитен кожух срещу завъртане. Допълнителната ръкохватка Vibration Control е с 40 % намаляване на вибрациите за работа без умора в ръцете. Уредът се характеризира с мощност 1700 W и диаметър на диска 125 mm.

Приложения в комплекта

1 бр. Защитен кожух
1 бр. Допълнителна ръкохватка Vibration Control


Технически характеристики

Номинална мощност1700 W
Външен диаметър на диска125 мм
Диаметър на гумен шлифовъчен диск125 мм
ЗахранванеМрежово
Захранващо напрежение230 V/50 Hz
Максимални обороти без натоварване 2800 - 11500 min-1
Резба на шпинделаM14x1.5
Отдавана мощност910 W
Тегло2,500 kg
Спомагателна ръкохваткаVibration Control
Регулируеми оборотиДа
Плавен стартДа

Рагледайте документацията за продукта
GWS 17-125 CIEX - Ръководство за употреба-121801.pdf aquabuilding_offer_4658.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.