GLOBALEN.BG cart
Електрически ъглошлайфи

Ъглошлайф Bosch GWS 15-125 CIPX Professional с плавен старт 1500W 125mm

Производител:
Bosch
Модел:
GWS 15-125 CIPX Professional
Номер на продукта:
318-3815
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
447.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф Bosch GWS 15-125 CIPX Professional с плавен старт 1500W 125mm

Моделът на Bosch GWS 15-125 CIPX е предназначен за професионална употреба. Отличава се със специална магнитна спирачна система на Bosch, която е независима от външни влияния като прах и масло и която се задейства автоматично при спиране на тока. Тя не се нуждае от поддръжка без въздействие върху дълготрайността на инструмента и въгленовите четки. Характеристики на модела са вградената защита срещу разхлабване на работния инструмент, за което спомага ситната резба М14х1,5 повлияваща спирачните сили. Снабден е със здрав и мощен 1500 W мотор със система за директно охлаждане за дълга експлоатация и до 70% по-кратко време на движение по инерция. Тънкият корпус, завъртащата се на 90° редукторна глава и ръкохватка с меко противоплъзгащо покритие с възможност за поставяне отляво или отдясно, осигуряват отличен комфорт, контрол и удобство при работа и захват. Безопасността на потребителя е гарантирана посредством система KickBack Control за автоматично изключване на уреда при блокиране, защитата от повторно включване след спиране на електрозахранването и защита от претоварване. Заедно с това е бързорегулируемият кожух със защита срещу завъртане. PROtection – превключвателят на Bosch може да се задейства от различни места и изключва веднага машината при освобождаване Антивибрационната допълнителна ръкохватка Vibration Control намалява до 40 % вибрациите и осигурява работа без умора в ръцете. Уредът се характеризира със защитен превключвател за незабавно изключване на машината при изпускане, мощност 1500 W и диаметър на диска 125 mm.Приложения в комплекта

1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Защитен кожух
1 бр. Заден фланец
1 бр. Затягаща гайка за шлайфащ диск М14х1,5
1 бр. Бързозатягаща гайка SDS
1 бр. Допълнителна ръкохватка Vibration Control


Технически характеристики

Номинална мощност1500 W
Външен диаметър на диска125 мм
Диаметър на гумен шлифовъчен диск125 мм
ЗахранванеМрежово
Захранващо напрежение230 V/50 Hz
Максимални обороти без натоварване 11500 min-1
Отдавана мощност700 W
Резба на шпинделаM14x1,5
Тегло2,500 kg
Антивибрационна системаДа
Защита от претоварванеДа
Плавен стартДа

Рагледайте документацията за продукта
GWS 15-125 CIPX - Ръководство за употреба-115546.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.