GLOBALEN.BG cart
Електрически ъглошлайфи

Ъглошлайф Bosch GWS 26-180 LVI с плавен старт 2600W 180mm

Производител:
Bosch
Модел:
GWS 26-180 LVI
Номер на продукта:
318-3817
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
641.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф Bosch GWS 26-180 LVI с плавен старт 2600W 180mm

Професионалният модел GWS 26-180 LVI е най-лекият в своя клас. Намира приложение в строителството и индустрията за рязане на метални изделия и детайли, шлайфане и полиране. Оборудван е с най-мощният 2600 W Champion-мотор, който Ви гарантира отлични резулти и бързина с висока производителност при големи натоварвания и продължителна работа. Ъглошлайфът е снабден с въртяща се затворена ръкохватка с меко противоплъзгащо покритие за улеснено шлайфане и рязане, осигуряваща комфорт и удобство за по-малко натоварване и умора в ръцете. Посредством Vibration Control на основната и допълнителната ръкохватка вибрациите са намалени до 40 % за продължителна работа почти без умора (EN 60745). Внедрени са системи за безопасност - Kickback Control за автоматично изключване на инструмента и намаляване опасността от внезапни реакции при блокирането му; защита от самоволно повторно включване след спиране на захранването и бързорегулируем защитен кожух срещу превъртане при счупване на диска. Уредът се характеризира с SDS бързозатягаща гайка за лесна и бърза смяна на работния диск, мощност 2600 W и голям диаметър на диска 180 mm.

Приложения в комплекта

1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Бързозатягаща гайка SDS
1 бр. Захващащ фланец
1 бр. Бързорегулируем защитен кожух
1 бр. Антивибрационна ръкохватка Vibration Control


Технически характеристики

Номинална мощност2600 W
Външен диаметър на диска180 мм
ЗахранванеМрежово
Захранващо напрежение230 V/50 Hz
Максимални обороти без натоварване 8500 min-1
Резба на шпинделаM14
Диаметър на чашковидната четка5.5 мм
Тегло5.500 kg
Плавен стартДа
ПревключвателЗаключващ се
Основна ръкохваткаЗатворена(въртяща се)

Рагледайте документацията за продукта
GWS 26-180 LVI - Ръководство за употреба-010126.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.