GLOBALEN.BG cart
Ъглошлайфи Електрически ъглошлайфи

Ъглошлайф Bosch GWS 26-230 LVI с плавен старт 2600W 230mm

Производител:
Bosch
Модел:
GWS 26-230 LVI
Номер на продукта:
149-3823
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
641.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф Bosch GWS 26-230 LVI с плавен старт 2600W 230mm

Толкова лек, както никога досега – това е GWS 26-230 LVI. Този модел е с най-малкото тегло в своя клас и разполага с най-мощния 2600 W Champion-мотор за бързо извършване на работата и поддържане на постоянни обороти. Отличава се с PROtection Switch – защитен превключвател, който изключва веднага машината, когато се освободи. Дизайнът е представен от завъртаща се затворена ръкохватка с меко противоплъзгащо покритие за оптимално рязане и шлайфане, а чрез Vibration Control на основната и допълнителната ръкохватка вибрациите са намалени до 40% за работа почти без умора в ръцете. Ъглошлайфът е снабден с бронирани намотки, предпазващи мотора от абразивен прах при шлайфане. Този модел разполага със защита от повторно включване при спиране на тока, система KickBack Control за автоматично изключване на уреда и намаляване риска от внезапни реакции при блокирането му, както и система Click and Clean за отвеждане на вредния прах. Притежава бързорегулируем предпазен кожух със защита срещу завъртане. Уредът се характеризира с бързозатягаща гайка SDS за бързо и лесно сменяне на работния диск, блокировка на шпиндела, мощност 2600 W и диаметър на работния диск 230 мм.

Приложения в комплекта

1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Бързорегулируем защитен кожух
1 бр. Захващащ фланец
1 бр. Бързозатягаща гайка SDS
1 бр. Допълнителна ръкохватка Vibration Control
1 бр. Tri Control превключвател


Технически характеристики

Номинална мощност2600 W
Външен диаметър на диска230 мм
ЗахранванеМрежово
Захранващо напрежение230 V/50 Hz
Максимални обороти без натоварване 6500 min-1
Резба на шпинделаM14
Тегло5.600 kg
Плавен стартДа
ПревключвателЗаключващ се
Основна ръкохваткаЗатворена(въртяща се)

Рагледайте документацията за продукта
GWS 26-230 LVI - Ръководство за употреба-110951.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.