GLOBALEN.BG cart
Ъглошлайфи Електрически ъглошлайфи

Ъглошлайф Bosch (Revolution) GWS 22-230 LVI с плавен старт 2200W 230mm

Производител:
Bosch
Модел:
GWS 22-230 LVI
Номер на продукта:
149-3824
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
518.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф Bosch (Revolution) GWS 22-230 LVI с плавен старт 2200W 230mm

Мощност при минимум тегло – това е GWS 22-230 LVI. Моделът е с малко тегло и разполага с мощен 2200 W Champion-мотор за бързо извършване на работата и оптимални работни резултати. Дизайнът е представен от завъртаща се затворена ръкохватка с меко противоплъзгащо покритие за оптимално рязане и шлайфане, а чрез Vibration Control на основната и допълнителната ръкохватка вибрациите са намалени до 50% за работа почти без умора в ръцете (EN 60745). Ъглошлайфът е снабден с бронирани намотки, предпазващи мотора от абразивен прах при шлайфане. Този модел разполага със защита от повторно включване при спиране на тока и система KickBack Control за автоматично изключване на уреда и намаляване риска от внезапни реакции при блокирането му. Притежава система за безопасност посредством бързорегулируем предпазен кожух със защита срещу завъртане и PROtection Switch – защитен превключвател, който изключва веднага машината, когато се освободи. Уредът се характеризира с мощност 2200 W и диаметър на работния диск 230 мм.

Приложения в комплекта

1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Бързорегулируем защитен кожух
1 бр. Захващащ фланец
1 бр. Затягаща гайка
1 бр. Допълнителна ръкохватка Vibration Control
1 бр. Tri Control превключвател


Технически характеристики

Номинална мощност2200 W
Външен диаметър на диска230 мм
ЗахранванеМрежово
Захранващо напрежение230 V/50 Hz
Максимални обороти без натоварване 6600 min-1
Резба на шпинделаM14
Тегло5.400 kg
Плавен стартДа
ПревключвателЗаключващ се
Основна ръкохваткаБарел

Рагледайте документацията за продукта
GWS 22-230 LVI - Ръководство за употреба-112516.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.