GLOBALEN.BG cart
Терморегулатори

Двоен цифров терморегулатор STC - 3018 /110-220V AC/

Производител:
KETOTEK
Модел:
STC - 3018
Номер на продукта:
330-3836
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
57.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Двоен цифров терморегулатор STC - 3018 /110-220V AC/

Терморегулатора има обхват на приложение като контрол на температурата в дома, ферма, различни хладилни складове, оранжерия, аквариум и т.н Изработен е от ABS огнезащитна пластмасова обвивка, която е по-безопасна за използване Този термостат с цифров терморегулатор е снабден с NTC сензор за удобно използване, дължината на кабела е около 1 метър. Големият и ясен цифров дисплей показва измерване на температурата с висока точност

Характеристики

Допълнително напрежение: 110V - 220VAC
Диапазон на контрол на температурата: -55 ° C - 120 ° C
Дисплей: Двоен
Консумация: по-малко от 3W
Температура на измерване Точност: ± 1 ° С (-50 ° С ~ 70 ° С)
Резолюция: 0.1 ° С
сензор: NTC сензор (дължината е около 1 метър)
Размер : Прибл. 75 x 34,5 x 85 mm / 3 x 1,4 x 3,3 инча
Материал на корпуса: ABS огнезащитна пластмасова обвивкаНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.