GLOBALEN.BG cart
Чукове Чукове
Увеличи снимката

Чукове с метална дръжка Gadjet 300/500/800g

Производител:
GadGet Tools
Модел:
Номер на продукта:
369-3870
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена от:
4.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Чукове с метална дръжка Gadjet 300/500/800g

Предлагаме Ви серията чукове на Gadjet, които разполагат с метална дръжка с гумено покритие, осигуряващо по-голямо удобство и контрол при захват. С глава, изработена от закалена инструментална стомана за здравина.
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Пистолет за полиуретанова пяна TS
Чукове вария с дръжка фибростъкло 5000g/8000g TMP
Пластмасови чукове с метална дръжка 30-35mm Gadjet
Серия чукове с дръжка фибростъкло 100-2000g TopmasterPro
Гумени чукове с метална дръжка черно BS
Серия гумени чукове с обла дървена дръжка черно Basic Skillco