GLOBALEN.BG cart
Чукове Чукове
Увеличи снимката

Зидарски чук 282mm TopMasterPro

Производител:
TopMaster Pro
Модел:
249803
Номер на продукта:
369-3928
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
17.47 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Зидарски чук 282mm TopMasterPro

Зидарският чук на наложилата се на българския пазар марка TopMasterPro намира широко приложение в строителството и е подходящ за начупване и натрошаване на различни повърхности – камък, бетон, тухли, керемиди, мазилки и замазки. Чукът е с издължена, скосена и заострена предна част, изработена от закалена инструментална стомана. Има добавен прорез за изваждане на пирони. Снабден е с полирана метална част на дръжката и нит между нея и главата на чука за допълнителна здравина. Инструментът се характеризира с твърдост 50-58 HRC и тегло 600g.

Технически характеристики

Материал на главатаСтомана
Материал на дръжкатаМетал
Тегло на главата0.6 kg
Височина 280 мм
Широчина на главата26 мм
Дължина на главата200 мм

Рагледайте документацията за продукта
Чук зидарски 282mm TMP - Презентер-025059.pdf aquabuilding_offer_4806.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Пластмасови чукове с метална дръжка 30-35mm Gadjet
Кофражистки чук с метална дръжка 320mm TopMasterPro
Серия чукове с дървена дръжка Basic Skillco 100-2000g
Кофражистки чук с трикомпонентна дръжка 600g Gagjet
Чукове безоткатни с PU накрайници TMP
Гумени чукове с метална дръжка черно BS