GLOBALEN.BG cart
Ролетки Ръчни ролетки

Магнитни ролетки Super Blade 8m x 27mm и 5m x27mm

Производител:
TopMaster Pro
Модел:
Номер на продукта:
358-3955
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена от:
20.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Магнитни ролетки Super Blade 8m x 27mm и 5m x27mm

Магнитните ролетки Super Blade са от трето поколение ролетки, които отличават с ергономичен и удобен за работа дизайн. Предлагат се в 2 разновидности - от 8м и 5м. Лентата е разграфена от двете страни, а покритието и е Extruded super blade.

Технически характеристики

Дължина на лентата8 m5 m
Двустранно разграфяванеДаДа
МагнитДаДа
ТочностClass 2 Class 2
Устойчивост на лентата в изпънато положение2.8 m2.8 m
Широчина на лентата27 mm27 mm
Покритие на лентатаSuper blade Super blade

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.