GLOBALEN.BG cart
Ролетки Ръчни ролетки

Магнитна ролетка OS 10m x 30mm TMP

Производител:
TopMaster Pro
Модел:
260202
Номер на продукта:
358-3956
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
29.98 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Магнитна ролетка OS 10m x 30mm TMP

Магнитната ролетка OS е трето поколение ролетки на професионалната марка TopMaster. Този модел е с дължина 10м и широчина 30мм, като се характеризира с ергономичен и удобен дизайн за работа. Лентата е разграфена от двете страни и е с покритие Nylon coated. Разполага с двойна магнитна кука. А устойчивостта на лентата в изпънато положение е 3,4м.

Технически характеристики

Дължина на лентата10 m
Двустранно разграфяванеДа
МагнитДа
ТочностClass 2
Устойчивост на лентата в изпънато положение3 m
Широчина на лентата30 mm
Покритие на лентатаNylon coated

Рагледайте документацията за продукта
Магнитна ролетка OS 10m x 30mm TMP-012628.pdf aquabuilding_offer_4839.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.