GLOBALEN.BG cart
Ролетки Ръчни ролетки

Ролетки Auto Stop функция / двоен накрайник / 3m / 5m / 8m

Производител:
TopMaster Pro
Модел:
260203
Номер на продукта:
358-3957
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена от:
7.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ролетки Auto Stop функция / двоен накрайник / 3m / 5m / 8m

Ролетки с двоен накрайник от второ поколение на професионалната марка TopMaster. Предлагат се в разновидност от 3м, 5м и 8м. Характерна за модела е Auto Stop-функцията. Дизайнът на ролетката е удобен и ергономичен за работа. Лентата е разграфена от двете страни, с Nylon coat покритие. Устойчивост на лентата в изпънато положение: 2.8 m.

Технически характеристики

Дължина на лентата3 m5 m8 m
Двустранно разграфяванеДаДаДа
МагнитНеНеНе
ТочностClass 2 Class 2 Class 2
Устойчивост на лентата в изпънато положение1.7 m2.4 m2.4 m
Широчина на лентата16 mm25 mm25 mm
Покритие на лентатаNylon coated Nylon coated Nylon coatedНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.