GLOBALEN.BG cart
Ролетки Ръчни ролетки

Ролетки с магнитен накрайник TopMaster / 2m / 3m / 5 m / 7.5m

Производител:
TopMaster Pro
Модел:
260501
Номер на продукта:
358-3975
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена от:
3.30 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ролетки с магнитен накрайник / 2m / 3m / 5 m / 7.5m

Професионални ролетки на марката TopMaster, които съчетават добър дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Този модел се предлага в 4 разновидности: 2.0m х 16mm; 3.0m х 19mm; 5.0m х 25mm и 7.5m х 25mm. Характеризират се със силен магнитен накрайник и максимална устойчивост в изпънато положение на лентата. Ролетките разполагат със заключващ механизъм, удобен захват и щипка за закачване на колан.

Технически характеристики

Дължина на лентата2 m3 m5 m7.5 m
Широчина на лентата16 mm19 mm25 mm25 mm
Двустранно разграфяванеНеНеНеНе
МагнитДаДаДаДа
ТочностClass 2Class 2Class 2Class 2
Устойчивост на лентата в изпънато положение1.55 m1.6 m2.1 m2.1 m
Покритие на лентатаStandard Standard Standard Standard

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.