GLOBALEN.BG cart
Ролетки Ръчни ролетки

Ролетки Black Edition / ABS корпус / 3m / 5m / 8m

Производител:
TopMaster Pro
Модел:
260550
Номер на продукта:
358-3976
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена от:
3.20 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ролетки Black Edition / ABS корпус / 3m / 5m / 8m

Ролетки Black Edition от професионалната марка инструменти TopMaster. Предлагат се в разновидности от 3м, 5м и 8м. Корпусът им е удароустойчив, изработен от ABS пластмаса. Характеризират се още с удобен и ергономичен дизайн и наличието на щипка за закрепване на колан.

Технически характеристики

Дължина на лентата3 m5 m8 m
Широчина на лентата16 mm25 mm25 mm
Двустранно разграфяванеНеНеНе
МагнитНеНеНе
ТочностClass 2Class 2Class 2
Устойчивост на лентата в изпънато положение1.6 m2.2 m2.2 m
Покритие на лентатаStandard Standard Standard

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_4859.pdf

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.