GLOBALEN.BG cart
Нивелири

Нивелир от излят алуминий TMP / 500mm

Производител:
TopMaster Pro
Модел:
270117
Номер на продукта:
361-4003
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
31.09 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Нивелир от излят алуминий TMP / 500mm

Алуминиев нивелир от трето поколение на професионалната марката Topmaster с дължина 500мм. Характеризира се с фрезована основа , която гарантира максимална точност при измерването. Рамката е монолитна и алуминиева, което я прави издръжлива на изкривяване и усукване. Професионални либели с точност 0.5 mm / m.

Технически характеристики

Дължина 500мм
Либели2
Отклонение0.5 mm/m

Рагледайте документацията за продукта
Излят алуминиев нивелир TMP 500mm-112130.pdf aquabuilding_offer_4888.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.