GLOBALEN.BG cart
Нивелири

Дигитален нивелир 600mm TMP / звуков сигнал

Производител:
TopMaster Pro
Модел:
271300
Номер на продукта:
361-4004
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
80.56 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Дигитален нивелир 600mm TMP / звуков сигнал

Дигитален нивелир с дължина 600мм и наклон в градуси и проценти. Моделът разполага със звуков сигнал при 0°, 45°, 90°, за по-лесна настройка. Предлага и възможност за измерване на ъглите в референтен режим.

Точност на измерванията:

+/-0,05 при 0°и 90°
+/-0,2 при 1°...89°

Технически характеристики

Дължина 600 mm
Либели2
Отклонение1 mm/m

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_4889.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.