GLOBALEN.BG cart
Нивелири Лазерни нивелири

Лазерен нивелир TMP със зелен лъч / 1H1V, 15м.

Производител:
TopMaster Pro
Модел:
279905
Номер на продукта:
361-4011
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
119.90 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Лазерен нивелир TMP със зелен лъч / 1H1V, 15м.

Професионален лазерен нивелир с 1 хоризонтална и 1 вертикална проекция. Подходящ е бързо и право нивелиране на картини, тапети, монтаж на шкафове и етажерки, фаянсови плочки и обекти. Снабден е със зелен лъч, който осигурява до 4 пъти по-ярка за човешкото око светлина, от колкото нивелирите с червен лъч. Дължината на вълната стига до стойности от 510-530 nm, които осигуряват отлична видимост на лъча на значително по-голямо разстояние. Разполага още с режим за самонивелиране и бутон за заключване. Захранва се с 2 батерии x 1.5 V.

Уредът се предлага с практична чантичка, с която удобно да се пренася и да се съхранява безпрахово. В окомплектовката е включена и магнитна стойка, която може бързо и лесно да бъде монтирана към нивелира и така да осигури здравото му и сигурно закрепване към метални предмети и повърхности.

Окомплектовка

Батерии АА - 2бр.
Магнитна стойка - 1бр.
Чанта - 1бр.

Технически характеристики

Тип захранване Акумулаторно
Акумулаторна батерия2x1.5 V
Вид лазер 510-530nm<1mW
Габаритни размери 133х133х78 mm
Звукови бутониНе
Клас на защитаIP54
Осветление на LCD дисплея Да
Работен температурен диапазон -10 - +50 °C
Режим минимум/максимум Не
Режим на измерване на обем Не
Режим на измерване на площ Не
Режим на индиректно измерване Не
Режим на събиране и изваждане Не
Точност на измерване +/- 3 mm
Диапазон на самонивелиране+/- 4 / +/- 1 °


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.