GLOBALEN.BG cart
Ъгломери
Увеличи снимката

Ъгломер TMP / 300mm

Производител:
TopMaster Pro
Модел:
281205
Номер на продукта:
367-4013
Гаранция:
6 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
12.17 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъгломер TMP / 300mm

Ъгломер TopMaster Pro с дължина 300мм, характеризиращ се с бронзово елоксирано алуминиево рамо и движещо острие от неръждаема стомана. Разполага с поцинкована гайка за регулиране.

Технически характеристики

Дължина300 mm
МатериалАлуминий, Стомана
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Ролетки Auto Stop второ поколение / 3m / 5m / 8m
Ролетки с гума Gadget / 3m / 5m / 7.5m
Тринога за лазерен нивелир TMP / 1200mm / aлуминиева
Лазерна ролетка TopMaster Pro / 40m TMP
Метален шублер TMP 150х0.02mm / 200х0.02mm
Гумена ролетка Gadget с автостоп функция / 3m / 5m / 7.5m