GLOBALEN.BG cart
Нивелири

Тринога за лазерен нивелир TMP / 1200mm / aлуминиева

Производител:
TopMaster Pro
Модел:
279907
Номер на продукта:
361-4016
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
39.90 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Тринога за лазерен нивелир TMP / 1200mm / aлуминиева

Алуминиева тринога за лазерен нивелир с максимална височина 1200мм. Резбата е универсална 1/4", което я прави подходяща за повечето модели лазерни нивелири. Предлага се в компактен калъф с дръжка за по-лесно пренасяне.

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_4901.pdf Тринога за нивелир-085121.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.