GLOBALEN.BG cart
Шублери

Метален шублер със скала TMP / 150х0.02mm

Производител:
TopMaster Pro
Модел:
280304
Номер на продукта:
364-4050
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
49.90 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Метален шублер със скала TMP / 150х0.02mm

Метален шублер със скала Top Master Ppro, изработен от неръждаема стомана. Обхватът на челюстите му е 150мм , а степента на точност ± 0.02 mm.

Технически характеристики

Дължина235 mm
МатериалСтомана
Обхват на челюстите150 mm
Размер150 mm
Степен на точност ± 0.02 mmНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.