GLOBALEN.BG cart
Терморегулатори

Водоустойчив температурен сензор с диапазон на температурата -55 °C до + 125 °C

Производител:
KETOTEK
Модел:
DS18B20
Номер на продукта:
330-4055
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
35.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Водоустойчив температурен сензор с диапазон на температурата -55 °C до + 125 °C

Тази запечатана цифрова сонда за температура ви позволява прецизно да измервате температури във влажна среда с прост 1-Wire интерфейс. DS18B20 осигурява 9 до 12-битови (конфигурируеми) температурни показания през интерфейс с 1 проводник, така че само един проводник (и земя) трябва да бъде свързан от централен микропроцесор.

Характеристики

3.0-5.5V входно напрежение
Водоустойчив
-55 °C до + 125 °C температурен диапазон
± 0,5 ° C точност от -10 °C до + 85 °C
1 Кабелен интерфейс
Сондата е с диаметър 7 мм и дължина приблизително 26 мм.

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.