GLOBALEN.BG cart
Термохигрометри

Безжичен вътрешен термохигрометър с WiFi съвместим с Alexa Smart ThermoPro TP-90

Производител:
ThermoPro
Модел:
TP-90
Номер на продукта:
012-4057
Гаранция:
24 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
130.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Безжичен вътрешен термохигрометър с WiFi съвместим с Alexa Smart ThermoPro TP-90

Стайният термометър на използва 2,4 GHz WiFi, за да ви позволи да наблюдавате дистанционно температурата и влажността на стаята чрез вашия смартфон или таблет, дори когато не сте у дома!
Термохигрометъра е съвместим с Alexa с чиято помощ, датчика отчита температурата чрез гласова команда. Когато попитате Alexa за температурата и влажността на помещението, Alexa ще ви отговори, като съобщи текущата температура и влажност, получени от устройството.
Интелигентният сензор с LCD дисплей е оборудван с регулируеми 3 нива на яркост.
С помоща на приложението „ThermoPro Home“ може да се актуализират температурата и влажността в реално време, 3 нива на индикатори за комфорт - СУХО / КОМФОРТ / МОКРО, 24 часа / 7-дневни данни за температура и влажност.
Захранва се от променливотоков адаптер, който спестява честата смяна на батерии и разходите.
Дистанционният сензор ThermoPro WIFI не само бързо и точно излъчва текущата температура и влажност на всяка стая, но ви позволява удобно да търсите стари показания за температура и влажност от всяко място чрез приложение, инсталирано на вашия мобилен телефон.


Характеристики

* Поддържа 2.4GHZ WiFi (НЕ ПОДДЪРЖА 5G WIFI)
* Входна мощност: AC 100-240V 50 / 60Hz
* Температурен диапазон: -58 ° F ~ 158 ° F (-50 ° C ~ 70 ° C), с разделителна
способност 0,1 ° C / ° F
* Диапазон на влажност: 10% ~ 99%, с разделителна способност 1%
* Толеранс на температурата: +/- 2.0 ° F (+/- 1 ° C) tole Толеранс на влажност: ±
3%
* Единица за показване на температурата: C / F избираемо
* Размер на LCD дисплея: 2.2 инча;

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_4954.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.