GLOBALEN.BG cart
Влагомери за почва Влагомери

Преносим 5 в 1 Ph метър за почва, 3.5-8 pH, 5 - 40°C

Производител:
TopStrong
Модел:
TPH01812G
Номер на продукта:
055-4081
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
47.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Преносим 5 в 1 Ph метър за почва, 3.5-8 pH, 5 - 40°C

Това е преносим, почвен Ph- метър, който измерва едновременно влажността на въздуха, температурата, влажността, светлината и PH на почвата. С помощта на този уред можете да разберете нуждите на вашите растенията, като измерите дали са достатъчно осветени, съдържанието на влага и температурата на почвата, киселинността и алкалността на почвата.

Дизайнът му е компактен и лек, което го прави лесен за пренасяне и работа с него. Обхватът на PH е в диапазона 3,5-8 рН, а точността ±0.2 pH. Работна температура: 5°C-40°C. Главата на уреда се върти на 180°, което позволява да да се регулира ъгъла за четене на показанията.

Технически характеристики

Обхват:3,5-8 рН (3,5-6,5 киселина, 7-8 алкални)
Резолюция:±0.2
Точност:±0.2 pH
Работна температура:5 - 40°C
Обхват на измерване: 3-8 ph, 1-8 влажност
Осветление:да
Дисплей:LCD
Тегло:160 грама
Размери:19x7 cm
Материя на корпуса:пластмаса

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_4979.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.