GLOBALEN.BG cart
Термометри за почва

Дигитален 2в1 тестер за почва, водоустойчив , -30℃ до 80℃, LCD дисплей

Производител:
TopStrong
Модел:
EC-8801B
Номер на продукта:
127-4082
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
127.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Дигитален 2в1 тестер за почва, водоустойчив , -30℃ до 80℃, LCD дисплей

Дигитален 2 в 1 тестер за почва, който измерва почвеният ЕС индекс и температурата на почвата. Тестерът измерва ЕС в интервала 0.00-10.00ms/cm и температурата в диапазона от -30℃ до 80℃. ЕС стойността на почвата е индекс за определяне почвените водоразтворими соли и фактор за определяне на солените йони в почвата дали ограничават растежа на растенията и културите.

Този модел разполага със сонда, която е устойчива на корозия и ръжда, което я прави подходяща за всякакъв тип почва. Сондата се разглобява, което гарантира по-лесната и поддръжка и смяна на електрода. Термометърът е водоустойчив и разполага с функция за задържане на измерените данни. Дисплеят на уреда е цветен LCD, с висока резолюция и голям зрителен ъгъл. Захранва се от 3 броя батерии по 1,5V.

Технически характеристики

Обхват на EC:0.00-10.00ms/cm
Обхват на автоматична температурна компенсация:-30℃~80℃
Обхват на температура:-30°C-80.0°C, -220°F-176°F
Функция задържане на данни:Да
Индикация за ниска батерия: Да
Водоустойчивост: Да, IP67
Осветление:да
Дисплей:LCD
Размери:150x37 mm
Материя на корпуса:пластмаса

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_4980.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.