GLOBALEN.BG cart
Влагомери за почва Влагомери

Мини влагомер за почва

Производител:
TopStrong
Модел:
MN1802
Номер на продукта:
127-4086
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
21.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Мини почвен термометър за влажност

Мини влагомер за почвата. Компактен и мини дизайн, за лесно пренасяне и употреба. Уредът е широко приложим за засаждане на градини, независимо дали са на закрито или на открито. Не се захранва с батерии. Размер: 50mm*185mm. Тегло: 23гр. Уредът разполага с метална сонда, с дължина 88мм.

Измерва стойността на влагата в нива от 1 до 10, като:
-от 1-3- индикира за нужда от вода,
-от 4-7- подходяща влажност,
-от 8-10 - твърде влажно.

Технически характеристики

Стойности на влажност: 0 DRY- 10 WET
Дисплей:аналогов
Размери:50mm*185mm
Тегло:23гр
Материя на корпуса:пластмаса
Дължина на Сонда:88мм
Захранване:БЕЗ батерия

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_4984.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.