GLOBALEN.BG cart
Термометри за почва

2 в 1 измервателен уред за плодовитост и PH на почвата, 3 сонди

Производител:
TopStrong
Модел:
TPH01801
Номер на продукта:
127-4090
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
34.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

2 в 1 измервателен уред за плодовитост и PH на почвата, 3 сонди

2 в 1 анализатор на почвата, който тества плодовитостта и измерва PH на почвата с помощта на 3 сонди. Моделът е изключително лесен за употреба, просто се слага в пръстта и се разчитат данните. Разполага с две аналогови скали, отчитащи нивото на PH в интервала от 0 до 9PH и стойностите на плодовитостта на почвата на растения, цветя и тревни площи. Сондите са с дължина 8,5см. Материал на корпуса- пластмаса. Работи без батерии.Технически характеристики

Стойности на Ph: 0 - 9PH
Скали: плодовитост и PH
Дисплей:аналогов
Размери:180x62x30 mm
Материя на корпуса:пластмаса
Дължина на Сондата:8,5см
Захранване:БЕЗ батерия

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_4988.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.