GLOBALEN.BG cart
Ултразвукови разходомери
Увеличи снимката

Ултразвуков разходомер SONOELIS SE406X

Производител:
ELIS
Модел:
SE406X
Номер на продукта:
063-0461
Гаранция:
24 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена
oферта при запитване
Описание
Характеристики
Файлове

Ултразвуков разходомер SONOELIS SE406X с два лъча

Ултразвуковите разходомери от серията SONOELIS SE406Х ( с два лъча) измерват дебита на проводими, непроводими и агресивни течности. Ултразвуковите разходомери работят на принципа на измерване на разликата във времената на транзита на ултразвукови вълни, движещи се в и срещу посоката на потока на флуида. Разходомера се състои от датчик измерващ потока и свързан с него електронен блок. Уредът се характеризира с висока точност , незначителни хидравлични загуби и способност да измерва дебита на почти всякакви течности.

Ултразвуковия разходомер може да се доставя в компактна версия или с изнесен електронен блок. В компактната версия електронният модул е снабден с алуминиев корпус, а в дистанционния вариант той е монтиран в пластмасова кутия. Що се отнася до допълните принадлежности разхдомерът SONOELIS SE406Х се доставя в три конфигурации: COMFORT (включва дисплей и контролна клавиатура, изходи), STANDARD (включва дисплей, изходи) , ECONOMIC (само сигнални изходи).


Технически характеристики

Употреба:измерване на проводими или непроводими и агресивни течности
Тип:компактна версия и версия с изнесен електронен блок
Брой лъчи:два лъча (1B)
Размери: DN32 to DN300
Точност:±0.5% при v > 0.5m/s
Температура на флуида:0°C до 180°C
Номинално налягане:16, 40
Комуникация:RS 485 line
Електрически изходи:импулс , честота, ел. ток
Източник на захранване:230V AC ±10%

Рагледайте документацията за продукта
Брошура SE404X_406X_ENG_.pdf Инструкции за употреба SE404X_SE406X_ENG.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Ултразвуков разходомер SONOELIS SE806X за директна вътрешна инсталация в тръбопровода
Ултразвуков разходомер SONOELIS SE4025
Ултразвуков разходомер SONOELIS SE404X
Ултразвуков разходомер SONOELIS SE4015
Ултразвуков разходомер SONOELIS SE8049X за директна вътрешна инсталация в тръбопровода