GLOBALEN.BG cart
Термометри за месо Готварски термометри Термометри за фурна и пещ

Безжичен термометър за месо ThermoPro TP829 с 4 сонди

Производител:
ThermoPro
Модел:
TP829
Номер на продукта:
065-5958
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
127.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Безжичен термометър за месо ThermoPro TP829 с 4 сонди

Безжичен термометър за месо ThermoPro TP829 с четири цветни сонди,който може да следи едновременно 4 различни вида месо. Моделът се отличава с големият си дистанционен обхват от 1000 фута (300 метра). Термометърът се характеризира с дългите си сонди от неръждаема стомана за хранителни продукти с точност ± 1,8° F/1°C в диапазона от -10°C до 300°C. Уредът разполага с вграден таймер за обратно броене и отброяване с две опции за продължителност. Безжичният термометър за скара е с 3,4 инчов LCD дисплей с подсветка, което го прави изключително лесен за наблюдение на температурата при всякакви условия на светлина, дори през нощта. Той показва текущата и зададената температура на всички 4 сонди едновременно. Работи с двете скали - Целзий/Фаренхайт. Термометърът е с интелигентен дизайн, който позволява да се окачи или постави на стойка.

Окомплектовка

1 x Приемник
1 x Предавател
4 x сонди
4 x 3A батерии
2 х клипове
1 x Ръководство

Технически характеристики

Обхват на сонда:-10°C до 300°C (14°F to 572°F)
Дистанционен обхват:1000 фута
Температурна точност :±1.8°F (±1°C)
Таймер:да
Осветеност на дисплея:да
Батерия:4 x 3A
Индикатор за ниска батерия:да

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_5024.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.