GLOBALEN.BG cart
Калибратори за термометри
Увеличи снимката

Термометър за сравняване на инфрачервени термометри

Производител:
ETI
Модел:
814-132
Номер на продукта:
064-0466
Гаранция:
24 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
122.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Термометър за сравняване на инфрачервени термометри

Инфрачервеният термометър за сравняване е евтин начин да се проверяват ръчните инфрачервени термометри, когато се използват заедно с Референтния термометър.
Уредът се състои от алуминиева чаша Ø60 x 100 мм с твърда матова черна основа. Основата включва два отвора Ø3,5 мм, единият за сонда за сравнителният термометър, а другия-за допълнителна сонда, ако е необходимо.

Устройството може да се използва при всякаква температура на околната среда в диапазона от 5°C до 80°C. Информацията от сравнителния термометър може да се използва за компенсиране на незначителни разлики в показанията от уреда, който се тества. След това само уредите с неприемливи грешки трябва да бъдат върнати на доставчика за повторно калибриране или сертифициране.

Моля, имайте предвид, че уредът не е снабден с термометри.


Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_504.pdf
Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Дигитален влагомер TK100 с LCD дисплей / за памук, зърнени култури, бамбук
Комплект водоустойчив термометър Legionella или Legionnaire
Цифров безжичен термометър за готвене ThermoPro TP-21
Буков стенен термометър 45 x 205мм
Безжична метеорологична станция BALDR B0359 с външен сензор/ цветен дисплей / черен цвят
Индустриален термометър за тръби