GLOBALEN.BG cart
Валяци Валяци
Увеличи снимката

Валяк мини заоблен 50mm, стек 20бр. TopStrong

Производител:
TopStrong
Модел:
540101
Номер на продукта:
376-4124
Гаранция:
6 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
13.19 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Валяк мини заоблен 50mm, стек 20бр. TopStrong

Широката гама продукти на TopStrong Ви предлага разнообразие от инструменти за декорация, боядисване и зидаро-мазачески дейности.
Мини заобленият валяк на марката TopStrong е предназначен за нанасяне на алкидни и полиуретанови бои, вододисперсионни бои, високогланцови бои и лакове. Той е изработен от висококачествен плътен дунапрен и електростатично покритие с фини влакна. Предлага се в опаковка от 20 бр. Дължината на валяка е 50 мм, а вътрешния диаметър е 6 мм.Технически характеристики

МатериалДунапрен с фини влакна
Дължина50 мм
Вътрешен диаметър6 мм

Рагледайте документацията за продукта
Валяк мини заоблени - Презентер_bg-092350.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Серия чукове с дървена дръжка Basic Skillco 100-2000g
Кофражистки чук 600g Трето поколение TopMasterPro
Валяк полиамид нишка 18mm с дръжка TopStrong
Валяк мини полиакрил в кутия 10бр. TopStrong
Валяк полиамид нишка 12mm с дръжка TopStrong
Валяк полиамид нишка 18mm TopStrong