GLOBALEN.BG cart
Валяци Валяци
Увеличи снимката

Валяк велур, нишка 4mm 180x44x6mm TopStrong

Производител:
TopStrong
Модел:
540690
Номер на продукта:
376-4127
Гаранция:
6 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
3.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Валяк велур, нишка 4mm 180x44x6mm TopStrong

Марката "TopStrong" е позната с разнообразието от хоби инструменти за Вашия ремонт - боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария.

Велуреният валяк "TopStrong" е предназначен за нанасянето на емайли и лакове върху гладки повърхности, което Ви гарантира гладък завършващ слой. Изработен е от фини вълнени влакна с голяма гъстота и дължина 4 мм. Валякът е с дължина 180мм, външен диаметър 44 мм и вътрешен диаметър 6 мм.
Технически характеристики

МатериалВълна/Полиакрил
Дължина180 мм
Вътрешен диаметър6 мм
Външен диаметър44 мм

Рагледайте документацията за продукта
Валяк велур TopStrong - Презентер-101416.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Валяк мини велур в кутия 10бр. TopStrong
Кофражистки чук 600g Трето поколение TopMasterPro
Серия гумени чукове с дръжка TPR черен Gadjet
Серия гумени чукове с дръжка TPR бял Gadjet
Кофражистки чук с метална дръжка 600g Gadjet
Шнур зидарски 100m TopMasterPro