AQUABUILDING cart
Отвеси и шнурове Отвеси и шнурове
Увеличи снимката

Отвес на блистер TopStrong

Производител:
TopStrong
Модел:
Номер на продукта:
379-4137
Гаранция:
6 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена от:
2.00 лева с ДДС
добави в количката
купи
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
Описание
Характеристики
Файлове

Отвес на блистер 2 TopStrong

Отвесът е измервателен инструмент, който служи за определяне на перпендикулярност спрямо хоризонтална равнина. Той намира приложение в строителството, геодезията, монтаж на конструкции и работа с плочки. Има конусовидна форма, с дължина на шнура 5 м и избор на тежест на глават – 200 и 300 гр.Технически характеристики

Дължина на шнураТежест на главата
5 m 200g
300g
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване
Вижте още

Чук тип "кози крак" 450g 330mm TopMasterPro
Чук за камък 1000g x 282mm TMP
Пистолет за полиуретанова пяна тефлон трето поколение TopMasterPro
Широка шпакла с пластмасова дръжка TopMasterPro
Серия чукове с дръжка фибростъкло 100-2000g TopmasterPro
Валяк полиамид нишка 18mm TopStrong