GLOBALEN.BG cart
Отвеси и шнурове Отвеси и шнурове

Шнур зидарски 100m TopMasterPro

Производител:
TopMaster Pro
Модел:
320905
Номер на продукта:
379-4144
Гаранция:
6 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
5.50 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Шнур зидарски 100m TopMasterPro

Универсалният зидарски шнур на TopmasterPro намира широко приложение при зидарията, полагането на плочки и в геодезията за определяне на прави линии. Характеризира се с изключителна здравина, въртяща дръжка за по-лесно развиване на шнура и дължина 100м.

Технически характеристики

Дължина100 m
ПоколениеПърво

Рагледайте документацията за продукта
Шнур зидарски 100m TMP - 320905 - Презентер-022108.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.