GLOBALEN.BG cart
Термохигрометри Влагомери Термометри за стая

Вътрешен малък термохигрометър / 0℃ до +50℃ / влажност 10% до 99%/ бял

Производител:
BALDR
Модел:
B0134THWH
Номер на продукта:
012-6311
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
24.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Вътрешен малък термохигрометър / 0℃ до +50℃ / влажност 10% до 99%/ бял

Вътрешен термохигрометър BALDR B0134TH, който измерва вътрешната температура на въздуха в диапазона от 0℃ до 50℃ и относителната влажност в затворени помещения в интервала 10% до 99%RH. Устройството разполага с голям LCD дисплей, който е лесен за четене дори и от разстояние. Няма сложни функционални клавиши, само един прост бутон за превключване на температурата между Фаренхайт или Целзий. Подходящ за употреба във всяка оранжерия, стая, изба, кухня, мазе, кола или офис.

Характеристики:

• Измерва на всеки 10 секунди с помощта на 24 чувствителни вентилационни отвора, за да осигури най-надеждните и точни показания.
• Вграденият сензор за влажност измерва точно диапазон на относителна влажност от 10%~99% и е с точност в рамките на ±5%.
• Иконите показват комфортни, некомфортни и нормални условия въз основа на вътрешната влажност и температура.
• Може да бъде свободно стоящ,закрепващ се с магнит или монтиран на стена.

Окомплектовка

Термохигрометър B0134TH - 1 бр.
Инструкции за употреба - 1 бр.

Технически характеристики

Обхват на вътрешна температура: от 0℃ до +50℃ (32~122F)
Обхват на влажност: 10%~99%RH
Измервателна скала:℃, ℉ , %RH
Резолюция:0.1 C(0.1 F)
Темп. Точност:+/-1.0 ℃
Точност при влажност:±5%
Батерии:1x CR2032 (включена)
Размери:44x19x55.5mm

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_5109.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.