GLOBALEN.BG cart
Таймери

Механичен кухненски таймер BALDR / неръждаема стомана

Производител:
BALDR
Модел:
B8002
Номер на продукта:
056-6324
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
24.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Механичен кухненски таймер BALDR / неръждаема стомана

Механичен кухненски таймер BALDR с ретро външен вид и звуков сигнал, който ще ви даде отчет за точно оставащите минути до приготвянето на вашето ястие. Таймерът отчита до максимум 60 минути. Изработен от неръждаема стомана. Идеален е не само за кухнята, а и за определяне на времето за училищна работа.

Характеристики

- 100% механичен- не са нужни батерии, за да работи.
- Силна магнитна подложка, която го придържа към повечето метални повърхности, включително хладилници и фурни от неръждаема стомана.
- Този механичен таймер има дори онзи тик-так от старата школа и алармен звънец Динг. Достатъчно силен, за да чуете.
- Не само за готвене, този механичен таймер е идеален за използване в класната стая, за изпити и групови проекти.

Технически характеристики

Брояч:до 60 минути
Размер:7.98 x 3 x 7.98 cm
Материал:неръждаема стомана
Тегло:120 гр.

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_5114.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.