GLOBALEN.BG cart
Калибратори за термометри

Триточков симулатор за проверка на температурата MicroCheck 2

Производител:
ETI
Модел:
271-012
Номер на продукта:
064-0476
Гаранция:
24 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
305.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Триточков симулатор за проверка на температурата MicroCheck 2

Тези уреди за проверка на температурата са разработени, за да удостоверят точността на термометрите с термодвойка тип К, с разделителна способност 0,1 или 1 ° C и точност ± 0,5 ° C.

Тези контролери на температурата симулират три фиксирани температури- -20°C, 20°C & 200°C, които позволяват на потребителите да проверяват точността на всеки инструмент на три точки, без да е необходимо специализирано оборудване.

Всеки MicroCheck се доставя с 1-метрова термодвойка тип K, с миниатюрни конектори и триточков сертификат за калибриране UKAS. Всеки сертификат показва отклонения от стандартите в различните точки. Дисплеят му е LCD, 10-милиметров, с възможност за избиране на следните параметри: ° C / ° F, включване/изключване и контраст на дисплея.


Технически характеристики

Обхват:-20°C, 20°C & 200°C
Температурни точки:3 фиксирани точки
Точност :±0.5°C
Тип датчик: термодвойка тип K
Батерия:2 x 1.5 volt AAA
Живот на батерията:300 часа
Дисплей:LED дисплей
Тегло:175 грама
Размери:35 x 73 x 141mm
Материя на корпуса:ABS Пластмаса
Гаранция: две години
Измервателна скала:Целзий/ Фаренхайт
Произведен в:Великобритания
Сертификат: Удостоверение за калибриране UKAS

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_514.pdfКалибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.