GLOBALEN.BG cart
Рефрактометри за масло

Рефрактометър за масла и антифриз ( 0-20% Brix )

Производител:
YAGO
Модел:
THE01508
Номер на продукта:
392-4507
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
26.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Рефрактометър за масла и антифриз ( 0-20% Brix )

Ръчен рефрактометър специално проектиран за тестване и анализиране на концентрацията на гликол в охлаждащата течност на двигателя или други разтвори против замръзване. Измерва в диапазона 0%-20%. Корпусът на уреда е от здрав алуминий, което го подходящ за употреба в тежки условия на труд.
Работи се лесно с него като първо почистите призмата с мека влажна кърпа, поставяте 2-3 капки от пробата върху призмата, насочвате рефрактометъра по посока на източника на светлина, извършвате корекция на фокуса и отчитате резултата.Характеристики

• Бързо и точно тестване на концентрацията на гликол за антифриз.
• Здрав корпус от алуминий.
• Меките силиконови дръжки.
• Окуляр с висока разделителна способност, за по-широк поглед и точно разчитане.
• Оборудван с ATC (автоматична температурна компенсация). Може автоматично да се настрои, за да коригира температурните несъответствия, докато се използва.
• Лесно калибриране.


Окомплектовка

1 х Рефрактометър
1 х Пипета
1 x Отвертка
1 x Почистваща кърпа
1 x Инструкция за употреба на английски език

Технически характеристики

Обхват на измерване:w / 0-20%
Минимално деление:w / 1%
Точност: ± 1%
Дължина: 16см
Тегло:109гр
Материал:Издръжлив алуминий

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_5149.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.