GLOBALEN.BG cart
Рефрактометри за захар

Рефрактометър за захар, BRIX 28~62%, ATC 10°C - 30°C

Производител:
YAGO
Модел:
THE01518
Номер на продукта:
389-4536
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
27.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Рефрактометър за захар, BRIX 28~62%, ATC 10°C - 30°C

Ръчен, водоустойчив рефрактометър за измерване на течности със съдържание на захари от 28 до 62% в Brix %. Намира приложение при производството на захар, храни, напитки, кетчуп, конфитюр, пчелен мед и други. Използва естествена околна светлина и има ATC (автоматична температурна компенсация) в границите от 10-30°C , която да коригира температурните отклонения по време на употреба. Рефрактометърът се състои от оптична стъклена призма и устойчиво алуминиево тяло с гумена дръжка за удобен захват.Характеристики

• Здрав и издръжлив алуминиев корпус.
• Функция за автоматична температурна компенсация (АТС) в границите 10-30°C.
• Необходимо е само естествена околна светлина, което означава, че не се изисква батерии или друг източник на захранване.
• Лесен за работа и калибриране.
• Одобрен от строги стандарти за качество и безопасност.

Окомплектовка

1 х Рефрактометър
1 х Пипета
1 x Отвертка
1 x Почистваща кърпа
1 x Инструкция за употреба на английски език

Технически характеристики

Обхват на измерване:28-62% Brix(захар)
Минимално деление: 0.2% Brix
Точност: ± 20%
Автоматична температурна компенсация (ATC):10-30 ° C
Размер:        40x40x160mm

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_5151.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.