GLOBALEN.BG cart
Рефрактометри за масло

Рефрактометър за измерване концентрацията на AdBlue (урея) 30-35%, ATC (-50°C- 0°C)

Производител:
YAGO
Модел:
THE01512
Номер на продукта:
392-4531
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
26.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Рефрактометър за измерване концентрацията на AdBlue (урея) 30-35%, ATC (-50°C- 0°C)

Този рефрактометр е предназначен да измерва концентрацията на карбамид (AdBlue), температурата на замръзване на антифриз, течности за чистачки и плътност на акумулаторна киселина. Измерване концентрацията на AdBlue в диапазона 30~35%,акумулаторна киселина- 1,100 до 1,400, температура на замръзване на течности за антифриз с етилен гликол в интервала 0°C до -50°C, антифриз с пропилен гликол от 0°C до -50°C и течности за чистачки от 0°C до -40°C).

Калибрирането на уреда става бързо и лесно като поставите 2-3 капки дестилирана вода в горната част на блока на призмата. Насочвате рефрактометъра в посока на естествен източник на светлина и поглеждате в окуляра. Ще видите кръгово поле с деления през центъра. Ако е необходимо извършвате регулиране с мини отвертка до нулевата линия на скалата.


Доставя се в кутия, заедно с пипета, мини отвертка и ръководство за работа.


Характеристики

•Ръчно калибриране с мини отвертка, включена в комплекта.
•Разполага с мек, гумен окуляр.
•Регулируемо ръчно фокусиране.
•Използва само светлината на околната среда, което означава, че не са необходими батерии или други източници на захранване.
•Снабден с удобна и гумирана ръкохватка.


Окомплектовка

1 х Рефрактометър
1 х Пипета
1 x Отвертка
1 x Почистваща кърпа
1 x Инструкция за употреба на английски език

Технически характеристики

Обхват AdBlue урея:30-35%
Обхват темп.на замръзване Етилен гликол(°C):-50°C до 0°C
Обхват темп.на замръзване Пропилен гликол (°C):-50°C до 0°C
Отн. плътност акумулаторна киселина:1.100-1.400sg
Резолюция: 5C(10F), 5C(10F), 0.01sg
Точност: 0.1C
Размери:16cm x 8cm x 4cm

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_5179.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.