GLOBALEN.BG cart
Рефрактометри за захар

Рефрактометър за соев сок 0-25% Bean juice , 0-32% Brix

Производител:
YAGO
Модел:
THE01531C
Номер на продукта:
389-4545
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
34.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Рефрактометър за соев сок 0-25% Bean juice , 0-32% Brix

Ръчен рефрактометър, който измерва съдържанието и концентрацията на захари в соев сок, съответно в в интервалите 0-32% и 0-25%. Изключително прецизен и точен, лесен за използване, със здрав дизайн, компактен по размер и удобен за пренасяне. При меренето използва автоматична температурна компенсация в границите 10-30°C.
Калибрира се бързо и лесно като поставите 2-3 капки дестилирана вода в горната част на блока на призмата, насочвате рефрактометъра в посока на естествен източник на светлина и поглеждате в окуляра. Ще видите кръгово поле с деления през центъра. Ако е необходимо извършвате регулиране с мини отвертка до нулевата линия на скалата.

Характеристики

• Здрав и издръжлив алуминиев корпус.
• Функция за автоматична температурна компенсация (АТС) в границите 10-30°C.
• Необходимо е само естествена околна светлина, което означава, че не се изисква батерии или друг източник на захранване.
• Лесен за работа и калибриране.
• Одобрен от строги стандарти за качество и безопасност.

Окомплектовка

1 х Рефрактометър
1 х Пипета
1 x Отвертка
1 x Почистваща кърпа
1 x Инструкция за употреба на английски език

Технически характеристики

Обхват на измерване Brix:0 ~ 32% Brix
Kонцентрация на соева вода::0-25%
Минимално деление: 0.1%
Точност: ± 0.5%
Автоматична температурна компенсация (ATC):10 ℃ ~ 30 ℃ (50 ℉ ~ 86 ℉)
Референтна температура:        20 ℃
Размер: 170*15*15mm

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_5181.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.