GLOBALEN.BG cart
Рефрактометри за спирт

Рефрактометър за вино 0-25% Brix, 0-20° Be

Производител:
YAGO
Модел:
THE01544
Номер на продукта:
00-4213
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
27.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Рефрактометър за вино 0-25% Brix, 0-20° Be

Ръчен рефрактометър с двойна скала за едновременно отчитане концентрацията по Baume (0-20° Be) и съдържанието на алкохол в интервала 0-25%. Моделът е специално проектиран за измерване на алкохолните градуси във виното. Автоматична температурна компенсация в границите от 10°C-30°C. Рефрактометърът измерва индекса на пречупване и по този начин определя концентрацията на обемните проценти на алкохола.

Калибрирането на уреда е лесно и бързо: поставяте 2-3 капки дестилирана вода в горната част на блока на призма. Насочвате рефрактометъра в посока на естествен източник на светлина и в окуляра ще видите кръгово поле с деления през центъра. Ако е необходимо извършвате регулиране с мини отвертка до нулевата линия на скалата.

Характеристики

• Здрав и издръжлив алуминиев корпус.
• Функция за автоматична температурна компенсация (АТС) в границите 10°C-30°C.
• Необходимо е само естествена околна светлина, което означава, че не се изисква батерии или друг източник на захранване.
• Лесен за работа и калибриране.
• Мек гумен окуляр за удобно гледане.
• Ръчно фокусиране.
• Одобрен от строги стандарти за качество и безопасност.

Окомплектовка

1 х Рефрактометър
1 х Кутия за съхранение
1 х Пипета
1 x Отвертка
1 x Почистваща кърпа
1 x Инструкция за употреба на английски език

Технически характеристики

Обхват на измерване:
Концентрация на Baume:0 … 20° Be
Съдържание на алкохол: 0-25%
Минимално деление: 0.2% Brix
Точност: 0.2%
Автоматична температурна компенсация (ATC):10-30°C.

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_5184.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.